Условия

Условия за ползване на електронен магазин www.dostavkanacvetia.eu

С поръчването на продукти от сайта, Вие се съгласявате с описаните по-долу правила и условия.Данни и информация за изпълнителя.

Фирма – „ЕВТИМОВ И СИНОВЕ” ЕООД

Седалище – гр. София,ж.к. Свобода бл.27,вх. „б”,ет. 1,ап. 19

Магазин – Диви Рози

Гр. София, ж.к. Младост 1, спирка Окръжна болница – пазар

 

Продукти и условия за получаване.

-        Продуктите, показани на страницата ни www.dostavkanacvetia.eu са с обявени цени в български лева и не включват цена на доставка. При покупка на продукти от електронния магазин, се задължавате да заплатите на „Евтимов и синове” ЕООД, стойността показана на страницата,както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес.

-        В случай, че някой от участващите в дизайна растения, не е налично ще го заменим с такова, близко по визия и равностойно по естетика и цена.

-        Поръчка на стоки от www.dostavkanacvetia.eu, може да се направи и без регистрация    в сайта. Всички ваши данни и тези на получателя, ще бъдат използвани само за коректно изпълнение на поръчката. „Евтимов и синове” ЕООД  гарантира      конфиденциалността на Вашите лични данни, както и  сигурността на банковите Ви тайни.

-        Доставката се извършва от наш куриер за територията на гр. София. За територията на страната, работим с куриерска фирма Еконт Експрес и обслужваме само населени места от техните офиси.

-        Не носим отговорност за провалени доставки, поради отсъствие на получателя на посочения адрес, поради непълен или неточен адрес и име на         получателя, поради отказ на получателя да приеме доставката или при нежелание/невъзможност на получателя да приеме тел. обаждане на куриера.

-        Уточнение за поръчката може да направите на тел. 0899964215 и email – evtim.eftimov.1962@gmail.com