Доставка и плащане

Доставка с фирмен куриер на Wild Roses за гр. София е безплатна

 

Наш куриер може да извърши доставка само на територията на гр. София

Доставка за страната се извършва на следващия ден от поръчката и е на цена 15.00лв. Поръчки за страната се изпълняват от вторник до събота  и се приемат от предходния ден на доставката.

Доставката  е БЕЗПЛАТНА за територията на гр. София. при условие, че е на стойност 30.00 лв. или повече. В противен случай се начисляват - 5.00 лв. за територията на гр. София. 

Времето зо доставка е в рамките до 4 часа  за територията на гр. София. Изпълнява се само при потвърждение от наш служител и след получено плащане от Ваша страна. За информация моля, позвънете на телефон 0899964215!

Поръчки подадени в извън работно време, включително такива с фиксиран час, е възможно да имат закъснение, за което ще бъдете информирани своевременно след като поръчката Ви бъде прегледана от наш служител.

Доставките с личен куриер на територията на гр. София се извършват от 08:00 ч. до 21:00 ч. без почивен ден. Изключения се правят при предварително потвърждение. 


Wild Roses -  ЕВТИМОВ И СИНОВЕ  ЕООД не носи отговорност при закъснения в следствие на природни бедствияаварииизключително натоварен трафик поради метереолочични условиянеточни данни за доставказабавяне от страна на получателите.

Wild Roses -  ЕВТИМОВ И СИНОВЕ  ЕООД  не носи отговорност при отказ на получателя да приеме пратката